ძიება

ხორცის პელმენი ბეკონით

ხორცის პელმენი ბეკონით
ingredients icon
ინგრედიენტები

ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):

    • პელმენი საქონლის ხორცით – 400 გ
  • ბეკონი – 200 გ
  • თეთრი კომბოსტო – 200 გ
  • მწვანე ხახვი – 1 კონა
  • ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, ნიახური – თითო პატარა კონა
  • ნიორი – 2 კბილი
  • დაღერღილი წიწაკა – 1 ჩ.კ.
  • ჯინჯერის მარინადი – 2 ს.კ.
  • არაჟანი – 4 ს.კ.
  • ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
  • მარილი 
    • პილპილი 
chef hat icon
მომზადების წესი

მომზადება:

პელმენი ჩაყარეთ მდუღარე მარილიან წყალში და ხარშეთ 7-8 წუთის განმავლობაში.

ბეკონი დაჭერით კუბებად და შებრაწეთ ტაფაზე. დააყარეთ დაჭრილი კომბოსტო, დაღერღილი წიწაკა, შავი პილპილი, ნიახური, მარილი და ერთად შუშეთ დაახლოებით 10-12 წუთის განმავლობაში. 

შემდეგ დაამატეთ მოხარშული პელმენი, მწვანე ხახვი, მწვანილები და კარგად ამოურიეთ.


სერვირება:

მზა კერძს მიაყოლეთ არაჟანი და ცოტა ჯინჯერის მარინადი.


გემრიელად მიირთვით!