ხორცის პელმენი ბეკონით
ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):
მომზადება:
პელმენი ჩაყარეთ მდუღარე მარილიან წყალში და ხარშეთ 7-8 წუთის განმავლობაში.
ბეკონი დაჭერით კუბებად და შებრაწეთ ტაფაზე. დააყარეთ დაჭრილი კომბოსტო, დაღერღილი წიწაკა, შავი პილპილი, ნიახური, მარილი და ერთად შუშეთ დაახლოებით 10-12 წუთის განმავლობაში.
შემდეგ დაამატეთ მოხარშული პელმენი, მწვანე ხახვი, მწვანილები და კარგად ამოურიეთ.
სერვირება:
მზა კერძს მიაყოლეთ არაჟანი და ცოტა ჯინჯერის მარინადი.
გემრიელად მიირთვით!
სხვა რეცეპტები