პიცა შაშხითა და სოკოთი
ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):
მომზადება:
ბლენდერში მოვათავსოთ კანგაცლილი პომიდორი, დაამატეთ მარილი, ორეგანო, ნიორი, ცოტა ლიმონის წვენი და ზეითუნის ზეთი.
ცომი გააბრტყელეთ, გადაუსვით პომიდვრის სოუსი, ზემოდან მოათავსეთ ნაღებთან ერთად დაჭყლეტილი მოცარელა, მოაყარეთ დაჭრილი შაშხი, სოკო, დაჭრილი მწვანე წიწაკა, შემდეგ - ორეგანო, თეთრი სეზამის მარცვლები და პილპილი, მოასხით ზეითუნის ზეთი.
გამოაცხვეთ 200°C-ზე 15-18 წუთის განმავლობაში.
სერვირება:
გამომცხვარი პიცა მორთეთ რუკოლათი და პარმეზანის ფირფიტებით.
კლასიკური, გემრიელი და მარტივი.
მიირთვით და ისიამოვნეთ!
სხვა რეცეპტები