პასტა ბავარიული სარდელითა და მონადირული სოსისით

პასტა ბავარიული სარდელითა და მონადირული სოსისით
ingredients icon
ინგრედიენტები

ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):

  • სარდელი „ბავარიული“ – 2 ცალი

  • სოსისი „მონადირული“ – 4 ცალი

  • სპაგეტი – 400 გ

  • წვრილი პრასი – 4 ღერი

  • წითელი ლობიოს კონსერვი – 150 გ

  • კეტჩუპი – 80 გ

  • მუსკატის კაკალი (დაფქული) – 1 მწიკვი

  • პარმეზანი – 40 გ

  • ბაზილიკი – 1 კონა

  • ზეითუნის ზეთი

  • მარილი – გემოვნებით

  • პილპილი – გემოვნებით

chef hat icon
მომზადების წესი

მომზადება:

მოხარშეთ სპაგეტი მარილიან წყალში ალ დენტემდე. პარალელურად, დაჭერით სოსისი და სარდელი რგოლებად, დაყარეთ ზეთმოსხმულ ცხელ ტაფაზე და მოშუშეთ. დაამატეთ დაფქული მუსკატის კაკალი და დაჭრილი პრასი.

შემდეგ ჩაუმატეთ ლობიოს კონსერვი და კეტჩუპი. ურიეთ რამდენიმე წუთი, სანამ სოუსი არ შეიკვრება. 


სერვირება:

მოხარშულ სპაგეტს შეურიეთ სოუსი, მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი და მორთეთ ბაზილიკით. 

მარტივი და გემრიელი.


მიირთვით და ისიამოვნეთ!