ძიება

ლავაშის ღვეზელი ძეხვეულითა და ყველით

ლავაშის ღვეზელი ძეხვეულითა და ყველით
ingredients icon
ინგრედიენტები

ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):


შაშხი “შეიკა” – 200 გ

სულუგუნი ან იმერული ყველი – 200 გ

“ბებოს ლავაში”  (მრგვალი)  – 2 ფირფიტა

ზეითუნის ზეთი ან კარაქი - 30 გ

chef hat icon
მომზადების წესი

მომზადება:

ტაფა გააცხელეთ, დაამატეთ ზეთი ან კარაქი, შემდეგ დააფინეთ მრგვალი “ბებოს ლავაში” , მოახეხეთ ყველი და დაალაგეთ შაშხი. ზემოდან დაადეთ “ბებოს ლავაშის” მეორე ფირფიტა და კარგად ბრაწეთ ორივე მხრიდან, სანამ ფენებს შორის ყველი არ გადნება.

სერვირება:

დაჭერით სამკუთხედებად და მიირთვით როგორც ლანჩზე, ისე საუზმეზე.

 უმარტივესი, სწრაფად მოსამზადებელი და გემრიელი კერძი.


გაამოთ!