ძიება

ჰოთდოგი რუხი ბაგეტით

ჰოთდოგი რუხი ბაგეტით
ingredients icon
ინგრედიენტები

ინგრედიენტები:

სოსისი „ივერია“ – 8 ცალი

რუხი ბაგეტი – 4 ცალი

სოკო – 200 გ

წითელი ხახვი - 1 ცალი

სალთი “აისბერგი”

წითელი კომბოსტო – 1 თავი

ჰალაპენიო – 2 ცალი

რუკოლა – 1 კონა

მჟავე კიტრი – 1 ცალი

არტიშოკის კონსერვი - 1 ცალი

კაპერსი

ნიორი – 2 კბილი

პარმეზანი – 50 გ

ლიმონი – 1 ცალი

კრემყველი

კარაქი 

არაჟანი – 1 ს.კ.

მაიონეზი - 1 ს.კ.

კეტჩუპი

ტარტარის სოუსი

მარცვლოვანი და დიჟონის მდოგვი – 1 ს.კ.

ზეითუნის ზეთი – 100 მლ

თეთრი სეზამის მარცვლები 

ორეგანო

მარილი

პილპილი

chef hat icon
მომზადების წესი

მომზადება:

სოსისი “ივერია” შეწვით.  სოკო მობრაწეთ  პილპილთან ერთად.

ბაგეტი ჩაჭერით შუაში და გახუხეთ.

მოამზადეთ კლასიკური მაიონეზი: ერთად ათქვიფეთ 2 კვერცხის გული, შაქარი, 400 მლ მზესუმზირას ზეთი, 100 მლ ზეითუნის ზეთი, ლიმონის წვენი, გახეხილი ნიორი, პილპილი, მდოგვი და არაჟანი.

სოუსი: კლასიკურ მაიონეზში აურიეთ სოიოს სოუსი, მარცვლოვანი მდოგვი, მჟავე კიტრი, ტაჰინი, მარილი და ლიმონის წვენი.


აწყობა:  

ჩაჭრილი რუხი ბაგეტის კედლებზე წაუსვით კარაქი,  ჩადეთ დაჭრილი კომბოსტო, მოასხით სოუსი, შემდეგ დააწყვეთ რუკოლა, 2 ცალი სოსისი “ივერია”, შენდეგ ისევ  სოუსი,  ჰალაპენიო და მობრაწული სოკო. ბოლოს  მოასხით  კლასიკური მაიონეზი და მოაყარეთ  ორეგანო.



გემრიელად მიირთვით!