ბეკონი კარტოფილითა და ბადრიჯნით არაჟნის სოუსთან ერთად

ბეკონი კარტოფილითა და ბადრიჯნით არაჟნის სოუსთან ერთად
ingredients icon
ინგრედიენტები

ინგრედიენტები (4 ულუფისთვის):

  • ბეკონი – 200 გ

  • კარტოფილი – 3 ცალი

  • ბადრიჯანი – 2 ცალი

  • მოხარშული მუხუდო - 200 გ

  • ნიორი – 1 კბილი

  • არაჟანი – 100 გ

  • კამა – 30 გ

  • ზეთი – შესაწვავად

  • პილპილი – გემოვნებით

  • მარილი – გემოვნებით

chef hat icon
მომზადების წესი

მომზადება:

კარტოფილი და ბადრიჯანი დაჭერით კუბებად და შეწვით ზეთში. ცალკე მობრაწეთ ბეკონის ნაჭრები და დაამატეთ მუხუდო. შემდგომ ყველაფერი კარგად გადაურიეთ ერთმანეთში.

სოუსისთვის არაჟანი შეაზავეთ დაჭრილი ნივრით, კამითა და ცოტა მარილით.


სერვირება:

გადაიტანეთ კერძი თეფშზე და სუფრასთან მიიტანეთ არაჟნის სოუსით. 

შესანიშნავი, ფერადი, გემრიელი კომბინაცია.


მიირთვით და ისიამოვნეთ!